Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

T.U.R.N. team in Beilen

Geplaatst op door Marjon Ooms


T.U.R.N. (Teaching, Uniting and Reaching Nations) is een missionaire bediening waarin jongeren van Foursquare gemeenten getrained worden en d.m.v. de sport “jump roping” het evangelie brengen op straat.

Verschillende jongeren uit Frankrijk, Colombia, Peru, Zuid Afrika, Brazilië, Portugal, Amerika en Nederland hebben de afgelopen 9 zomers het evangelie gebracht in Israel, Brazilië, Paraguay, Portugal, Spanje, Italië en Frankrijk.

Ze gebruiken springtouwen om mensen bij elkaar te krijgen op straat en tijd met hen door te brengen door ze mee te laten doen, zowel volwassenen als kinderen. Vervolgens geven ze hun getuigenis  en leggen ze het evangelie uit aan de hand van armbandjes.

En deze zomer was het team in Nederland en werd gehost door de Rafaëlgemeente “Evangelische kerk Nardus”in Beilen!

Liesbeth Sloots doet verslag:

“Toen de eerste maal de mail voorbij kwam met de vraag of er gemeentes waren om een team te hosten in de zomervakantie was mijn eerste gedachte dat komt niet goed uit, veel mensen zijn dan op vakantie van onze toch al niet grote gemeente. Leuk, maar niet voor nu. Ik heb dat toen ook aangegeven .

Toen de tweede keer het verzoek kwam ben ik gaan bidden of wij hier iets mee moesten (zoiets zou je de eerste keer ook kunnen doen!).

De zondag daarop is er in de gemeente gevraagd of er slaapplaatsen beschikbaar waren om het team te hosten. Iedereen was enthousiast en we hadden meer slaapplaatsen dan nodig waren.

Het is een geweldige happening geweest. Vooral het samen optrekken van het team, van 11 jonge mensen, met gemeenteleden om het evangelie op een leuke manier naar buiten te brengen was heel mooi.

De zegen die we als gemeente hebben ontvangen is vele malen groter dan we gegeven hebben. Zeker voor herhaling vatbaar!”

 

 

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd.


Het is niet (meer) mogelijk om te reageren.